Specific and exclusive interviews with NAVID RASTI from MusicNama.Net
متن کامل گفتگوي انحصاری و اختصاصي موزيك نما دات نت با نوید راستی
سلامو درود به تمام شنوندگان و بازدید کنندگان وبسایت موزیک نما دات نت
از وبسایت موزیک نما من سروش بیات پور ( مدیر بخش هنرمندان ) بهمراه حمید محمدی فر ( مدیریت کل وبسایت موزیک نما دات نت ) به طور رسمی با یک مصاحبه ی دیگه در خدمت شما هستیم .
گفتگوی امروز 22 تیرماه 1390 با خواننده ایست که در خارج از کشور فعالیت داره . و صداش هم بسیار زیباست . آهنگی از او در شبکه ی پی ام سی شاهد هستیم با نام " بهارم " .
گفتگوی امروز موزیک نما دات نت هست با نوید راستی
سروش ( موزیک نما دات نت ) : سلام نوید جان و درود برتو
نوید راستی : سلام عرض میکنم خدمت شما سروش عزیز و بازدیدکنندگان سایت موزیک نما ، در خدمتتون هستم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : خب نوید جان اگه آماده باشی بریم سراغ سؤالها .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : برای سؤال اول لطف کن خودتو برای شنونده های عزیزمون معرفی کن تا هم ما و هم شنونده های خوبمون یک بک گراند کلی از شما داشته باشن .
نوید راستی : اسمم که فکر میکنم بدونید . نوید راستی هستم . ساکن کشور سوئد . چند سالی هست که اینجا زندگی میکنم و کار موزیک رو دارم انجام میدم . متولد رشت ( استان گیلان ) هستم . مجردم . دیپلم برق رو هم در ایران گرفتم ولی در اینجا دارم رشته ی مدیا میخونم و ادامه میدم تحصیلاتمو .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توو خانواده چندتا خواهر برادرین ؟
نوید راستی : یه خواهر و سه تا برادر .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : چند ساله که از ایران دوری ؟
نوید راستی : فکر میکنم حدود 6 سال هست که از ایران دورم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : از کی و چی شد که وارد عرصه هنر و موسیقی شدی ؟ ( اصل علاقت از کجا شروع شد و چی شد که وارد هنر شدی ؟ )
نوید راستی : از سن 14 سالگی بود فکر میکنم . چون برادر خودمم موزیسینه و اونم خوانندست وقتیکه ساز میزد منم علاقه پیدا کردم به موسیقی و اون موقع بودش که با دوست خوبم پویا حقگو که الان توو ایران مشغول کار موزیک هستش ادامه دادیم اینکارو و منم شروع کردم به نواختن ساز پیانو و گیتار که الان حدود یکسالو نیم هست که موسیقی رو بطور حرفه ای شروع کردم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : مجموعه آهنگهایی که تا الان داشتی چندتا هستن و بصورت آلبوم بودن یا تک آهنگ پخش شدن ؟
نوید راستی : سه تا آهنگ از من پخش شده تا الان که بصورت تک آهنگ بودن . ولی دوتا از این ترکها ( میشم هم نفست و بهارم ) توی آلبوم جدیدمه که قراره بزودی منتشر بشه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : در مورد آلبوم گفتی . کی قراره منتشر و پخش بشه و از کدوم کمپانی ؟ یه مقدار توضیح بده در موردش ؟
نوید راستی : آلبوم جدیدم که در حال تهیه هست و مراحل پایانی رو داره طی میکنه ، قبل از سال نو میلادی و از کمپانی آونگ منتشر میشه . این آلبوم شامل 8 آهنگ هست که تنظیمهاشو خودم انجام دادم و چندتا تنظیم دیگه هم هست که با دوست خوبم عادل قراره کار کنم . و شاعرای خوبی بنام آقای افشین امینی ، آقای اکسیر ایرجی و خانوم ترانه مکرم باهاشون همکاری دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : پس میتونیم به طرفدارات و کسانیکه دارن مصاحبه رو میشنون یا میخونن این مژده رو بدیم که تا دسامبر 2011 آلبوم جدید نوید راستی منتشر میشه .
نوید راستی : بله حتما . یه کار دیگه هم قراره آماده کنیم تا سه هفته ی دیگه که به امید خدا اون هم توو ماه سپتامبر فکر کنم پخش بشه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : نوید راستی بعنوان آهنگساز و تنظیم کننده نوازنده چه سازهایی هست ؟
نوید راستی : خودم گیتار آکوستیک میزنم ، برقی و پیانو .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : به کدومشون بیشتر تسلط داری و علاقت به کدومشون بیشتره ؟
نوید راستی : خب من چون از سن 14 سالگی گیتار زدم ، تسلطم به گیتار بیشتره ولی علاقه زیادی به پیانو دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : با دوست خوبمون سعید شایسته هم کنسرت داشتی درسته ؟ کجا بود ؟ در موردش میگی ؟
نوید راستی : آمستردام بود و فکر کنم ماه پیش بود که با سعید این برنامه رو گذاشتیم . استقبال خوب بود . و خیلی خوشحال بودم که برای اولین بار خارج از کشور سوئد روو استیج میرفتم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بجز این کنسرت بازم کنسرت دیگه ای بوده ؟
نوید راستی : آره . من توی سوئد بیشتر برنامه اجرا میکردم . ولی الان چون با کمپانی آونگ قرارداد دارم باید وایسم تا پخش آلبوم و کنسرتهای بعدی که اجرا میکنم از کمپانی آونگ . ( تا پخش آلبوم فعلا کنسرتی ندارم )
سروش ( موزیک نما دات نت ) : در مورد آهنگ و ویدئوی بهارم که چه به لحاظ موسیقی و چه به لحاظ ویدئو بسیار زیباست ، برامون معرفی میکنی کارو ؟
نوید راستی : آهنگ بهارم یک آهنگ احساسی هست که من خیلی دوستش دارم و تمام تلاشمو داشتم اونطوریکه ویدئو رو میسازم مثل خود آهنگ احساسی باشه . چون از لحاظ ویدئو اگر نگاه کنید فکر نکنم تا الان کسی چنین ویدئویی رو ساخته باشه . خواستم احساسی باشه و همینطورم شد و مردمم فکر میکنم استقبال خوبی داشتن از این آهنگ و ویدئو که اولین ویدئوی من بود که پخش شد از کمپانی آونگ .
توو این ویدئو با کارگردان سوئدی بنام Mikeadelica کار کردم که برای خیلی از خواننده های اروپایی ویدئو ساخته .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : اهل مهمونی و پارتی هم هستی ؟ و برای خوندن توو این مهمونیها دعوت شدی ؟
نوید راستی : بگی نگی . برای خوندن هم آره تا حدودی . نه زیاد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : موزیکهای داخل کشور رو هم گوش میدی ؟
نوید راستی : بله
سروش ( موزیک نما دات نت ) : شما بعنوان یک هنرمند ، اوضاع موسیقی داخل کشور رو طی این ده سال اخیر چطور میبینی ؟ به نظرت پیشرفتی داشته ؟
نوید راستی : صد در صد پیشرفت کرده . من خیلی خوشحالم که جوونهای ما توی ایران دارن بطور حرفه ای کار میکنن و پیشرفت جوونهای ایرانو من ثانیه ای میبینم و واقعا بهشون تبریک میگم بابت کارهایی که تا الان دادن برای پخش و خیلی حرفه ای دارن کار میکنن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : یه مسئله ای که تازگیا ( همین ده سال اخیر ) بوجود اومده سبک موسیقی رپ هست . بنظرت آهنگهای رپ تونسته با آهنگهای پاپ رقابت کنه ؟
نوید راستی : من فکر میکنم سبک رپ با سبک پاپ این دو سبک کاملا با هم فرق دارن و هر کدوم حرف خاص خودشو میزنه . نمیشه گفت این دوتا بتونن با هم رقابت داشته باشن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : حالا تو اصلا سبک رپ رو بعنوان موسیقی قبول داری ؟
نوید راستی : صد در صد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : اهل ورزش و فوتبال هستی ؟
نوید راستی : آره . خیلی
سروش ( موزیک نما دات نت ) : فوتبال داخل کشور استقلال یا پرسپولیس ؟
نوید راستی : بنفش ( ترکیب هردو رنگ )

سروش ( موزیک نما دات نت ) : بهترین و بدترین روز زندگیت کی بوده ؟
نوید راستی : بهترین روز زندگیم خب خیلی دوست داشتم یه روزی کارم پخش بشه از تلویزیون و بهترین روزم روزی بود که ویدئوم از تلویزیون پخش شد . بدترین روزم زمانیکه فهمیدم بهترین دوستم بدترین دشمن من بوده .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بزرگترین آرزوت از کودکی تا الان ؟
نوید راستی : همیشه آرزو داشتم یه آرزویی داشته باشم . ( با لبخند ) نمیدونم

سروش ( موزیک نما دات نت ) : غیر از موسیقی فعالیت هنری یا شغل دیگه ای هم داری ؟
نوید راستی : میشه گفت فعلا موسیقی شغلمه . چون هم تنظیم کننده هستم و معلم گیتارم هستم اینجا شاگرد دارم و عکاسی میکنم ، کارگردانی میکنم . میشه گفت موسیقی شغل منه فعلا .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توی زندگیت چیزی بوده که خواسته باشی اما بهش نرسیدی ؟
نوید راستی : خب من زمانیکه ایران زندگی میکردم ، خودمم فوتبال بازی میکردم . دوست داشتم یه روزی فوتبالیست حرفه ای بشم که اصلا فراموش شد این موضوع .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : تا حالا برای شخص خاصی آهنگ خوندی بین این چندتا آهنگی که تا الان داشتی ؟
نوید راستی : راستش نه نبوده . من چون آهنگها و شعرا وقتی به دستم رسید دوست داشتمشون و شعرا خیلی قشنگ بودن ، براشون آهنگ ساختمو خوندم . خیلیها میپرسن که این آهنگ رو برای کی خوندی ولی در واقع برای شخص خاصی خونده نشده .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : خواننده و بازیگر مورد علاقت ؟
نوید راستی : از خواننده های ایرانی امید رو خیلی دوست دارم صداشو . از بازیگرهای ایرانی هم کارهای آقای امین حیایی رو خیلی دوست دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : تا حالا شده آهنگی رو بشنوی و بگی ای کاش این آهنگ مال من بود و ای کاش من اجراش میکردم ؟
نوید راستی : من بچه که بودم فکر کنم 15 سالم که بود هر آهنگی که گوش میدادم میگفتم ای کاش این آهنگ کار من بود . ولی از زمانیکه که موزیک رو شروع کردم نه . اینطور نبوده .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توو ماشین چه موسیقی گوش میدی ؟
نوید راستی : انریکه
سروش ( موزیک نما دات نت ) : من چندتا کلمه یا اسم میگم ، توو یه جمله هرچی که در اولین لحظه به ذهنت میرسه در موردشون بگو .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : نوید راستی ؟
نوید راستی : بهارم
سروش ( موزیک نما دات نت ) : سعید شایسته ؟
نوید راستی : با معرفت
سروش ( موزیک نما دات نت ) : ترانه مکرم ؟
نوید راستی : هنرمند
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عماد ( خواننده ) ؟
نوید راستی : سه تا نقطه ...
سروش ( موزیک نما دات نت ) : شادمهر عقیلی ؟
نوید راستی : اسطوره ی موسیقی پاپمون
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عشق ؟
نوید راستی : خوبه . اوکیه
سروش ( موزیک نما دات نت ) : قهوه تلخ ؟
نوید راستی : بابا اتی
سروش ( موزیک نما دات نت ) : موزیک نما دات نت ؟
نوید راستی : یک سایت حرفه ای
سروش ( موزیک نما دات نت ) : و صحبت پایانی ؟
نوید راستی : خیلی خوشحال شدم که در خدمت شما بودمو امیدوارم که این کارهایی که تا الان پخش شده از من مورد پسند شما بوده باشه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : اگر خاطره ای هم از کارات داری یا پشت صحنه ی کارا یا ویدئو و هر چیزی که فکر میکنی برای خودت و شنوندهای عزیزمون میتونه جالب باشه رو اگه تعریف کنی ممنون میشم ؟
نوید راستی : میشه گفت این ویدئو بهارم برای من یه نوع خاطره بوده . چون من یه روز کامل برای ضبط این ویدئو رفته بودیم و خیلی روز قشنگی بود برای من . خیلی تجربه هم کسب کردم توی همین کار و یه قسمتی هم خیلی جالبه که من دارم پیانو میزنم ( این قسمت رو ما چندبار ضبط کردیم ) چون که وقتی داشتم پیانو میزدم ، بالاسر من چندتا نور گذاشته بودن ، این نورا همه ریخت روو سر من و خاطره ی خیلی خوبیه از اینکار .
مرسی نوید جان، آرزوی موفقیت دارم برات
از اینکه وقتتو در اختیار ما قرار دادی و با موزیک نما دات نت مصاحبه کردی خیلی خوشحالیم و تشکر میکنم از شما
* مسئولیت کل مصاحبه های ثبت شده اختصاصی و بخشهای اختصاصی دیگر در وبسایت رسمی موزیک نما دات نت با میباشد .
* تمامی محتویات با رعایت و مطابق با حقوق کپی رایت و بطور اختصاصی در انحصار میباشد . کپی بدون ذکر منبع و یا سوء استفاده از آنها به هر نحو ، پیگرد قانونی خواهد داشت .
- ثبت شده در پایگاه ساماندهی رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
موزیک نما دات نت - رسانه ای برای ایرانیان © ( شعبه دیگری ندارد ! ) |