Specific and exclusive interviews with EMAD ARAM from MusicNama.Net
متن کامل گفتگوي انحصاری و اختصاصي موزيك نما دات نت با عماد آرام
سلامو درود به تمام بازدید کنندگان و شنوندگان خوب موزیک نما دات نت
از وبسایت موزیک نما دات نت ، امروز 23 خرداد 1390 - من سروش بیات پور ( مدیر بخش هنرمندان ) بهمراه حمید محمدی فر ( مدیریت وبسایت موزیک نما دات نت ) بطور رسمی با یک مصاحبه دیگه در خدمت شما هستیم .
مصاحبه ای رو که امروز به شما تقدیم میکنیم ، مربوط میشه به یک جوان خوشتیپ ، خوش صدا که هم در عرصه موسیقی فعالیت داره و هم در عرصه بازیگری . مصاحبه این ماه و امروز موزیک نما دات نت هست با عماد آرام .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عماد جان سلام ، حالت چطوره ؟
عماد آرام : سلام عزیزم . شما خوبی ؟
سروش ( موزیک نما دات نت ) : ممنون . اگه آماده باشی مصاحبه رو با هم شروع کنیم ؟
عماد آرام : خواهش میکنم . من در خدمت شما هستم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : در ابتدای کار اگه سلامی ، احوالپرسی هست میخوای با شنونده هامون داشته باش تا برسیم به سؤالا .
عماد آرام : آره . چرا که نه . سلام عرض میکنم خدمت تمام شنوندگان خوب سایت موزیک نما دات نت . امیدوارم بتونم اونچیزی رو که میخواین برآورده کنم . چون واقعا نمیدونم میخواین در مورد چی سؤال کنین .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : خب ، خودتو کامل برای شنونده های عزیزمون معرفی کن ؟
عماد آرام : عماد آرام هستم ، متولد 27 آبان 1358 . بیمارستان جندی شاپور اهواز . از چهار سالگی اومدیم تهران زمانیکه جنگ شد . مجردم . الانم در خدمت شما هستم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بعد میزان تحصیلاتت چقدره ؟
عماد آرام : من دیپلم تجربی دارم سروش جان . بعد ، پسر اول خونواده هستم . دوتا هم خواهر دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : از فیلم خوب ، بد ، زشت شروع میکنیم . توو این فیلم بازی کردی ، چی شد که برای بازی به این سریال دعوت شدی ؟
عماد آرام : سروش جان فیلم نبود . آیتم بود . سیزده تا آیتم های هشدار دهنده پلیس . که سال 87 از شبکه 3 پخش میشد . هر روز یه آیتم پخش میشد و حالا متاسفانه یا خوشبختانه نقش اول تمام کارا با من بود . و من توو همشون یه مدلی ، یه نقش خلاف داشتم . یعنی یه روزی ساقی مواد مخدر بودم ، یه روزی مزاحم نوامیس بودم ، یه روزی چاقو کش بودم ، یه روزی هکر بودم . اینطوری بود . یه هشداری بود برای مردم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : چی شد که برای بازی دعوت شدی ؟
عماد آرام : خب من از خیلی سال پیش تئاتر کار میکردم . توو یکی از تئاترهامون که مال جشنواره پلیس بود با یه کارگردانی آشنا شدم به اسم آقای خراط زاده . آقای خراط زاده خوششون اومد از من و منو دعوت کرد برای این آیتمها .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : همبازیهات تووی این کار روهم میشه اسم ببری ؟
عماد آرام : همبازیهام توی این کار همه بچه های تئاتری بودن . همه از قبل کار تئاتر انجام میدادن . ولی خب اگه اسامی بچه های تئاترو بخوای میتونم نام ببرم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : در تلویزیون و سینما فقط همین یه کار بوده ؟
عماد آرام : یه کار سینمایی هم داشتم با آقای رحیم رحیم پور برای فیلم مستاجر . البته بر میگرده برای خیلی زمان پیش . ولی خب کار سینماییم فقط همین بود . کار تلویزیونیمم سریال خوب ، بد ، زشت بود که 13 تا آیتم بود و یه چندتا هم کار تئاتر بوده .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : الان گفتی تئاتر ، خب توو این زمینه ( تئاتر ) چندتا کار تئاتر انجام دادی و اسماشونم به ما بگی ممنون میشم .
عماد آرام : یه چندتا کار تئاتر کوچولو بود که اونا اصلا یادم نمیاد اما تئاترهای بزرگی رو که انجام دادیم ، تئاتر افسانه آینه بود به کارگردانی آقای رضا قربانی . مجلس ظربت زدن بود نوشته آقای بهرام بیضایی بزرگ که آقای خراط زاده کارگردانش بودن . شکست سکوت بود که آقای علی فرهاد زاده کارگردانش بودن . تئاتر عکس خانوادگی بود که کارگردان این کار هم سرکار خانم پریسا افکاری بودن . اینا کارایی بودن که یه خورده بیشتر دیده شدن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : چه سالی به موسیقی روو آوردی ؟
عماد آرام : ببین سروش جان ، موسیقی از بچگی انگار توو وجود من بود . یعنی من اصلا با این قضیه بزرگ شدم . مثلا اینجوری که تعریف کردن برای من اولین باری که من شروع کردم برای خوندن 9 ماهم بوده . چون ما بچه های جنگ بودیم اولین کاری رو هم که خوندم یه سرودی پخش میشد از تلویزیون ( سرودی که هم اکنون قبل از پخش اخبار ساعت 19 از شبکه اول پخش میشه ) که اونو منم میخوندم اون زمان . چیزی که پدر مادرم میگن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بعد کدومش برات جذابتره . موسیقی یا بازیگری ؟
عماد آرام : موسیقی . صد در صد . خیلی از نظر روحی منو تحت تاثیر قرار میده . بخاطر همینم فاصله گرفتم از بازیگری . خب به این رشته مردم بیشتر توجه میکنن و مردم دوست دارن و توجه میکنن به من ، سعی کردم در زمینه موسیقی بیشتر فعالیت و ارتباط برقرار کنم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : حالا در زمینه بازیگری ، تئاترو بیشتر ترجیح میدی یا بازی توی فیلمو سریال در تلویزیون و سینمارو ؟
عماد آرام : صد در صد تئاتر . شما زمانیکه در تئاتر روی صحنه ای ارتباط مستقیم داری با بینندت و تماشاگرت . بخاطر همین حسو میگیری و همون حسو انتقال میدی به بینندت و این خیلی حس خوبیه . یعنی تا زمانیکه تجربش نکرده باشی متوجه نمیشی من چی میگم . باید حتما روو صحنه باشی که اینو متوجه بشی .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : از نظر خودت فکر میکنی معرفیت به مردم از طریق بازیگریت بوده به مردم یا موسیقی ؟
عماد آرام : موسیقی .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : یعنی الان عماد آرامو با اسم موسیقی میشناسن ؟
عماد آرام : بله . عماد آرامو بعنوان خواننده میشناسن بیشتر . چون که کارای تئاتر توی تهران و توی ایران زیاد طرفدار نداره و متاسفانه این خیلی بده . مردم ما خیلی کم میرن سالن تئاتر و چیزایی رو قبول میکنن که ببینن . متاسفانه جعبه جادویی داریم به اسم تلویزیون که چیزهایی رو که از تلویزیون میبینن رو در یادشون هست . بخاطر همین زیاد به تئاتر علاقه نشون نمیدن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : حاصل فعالیتت توی موسیقی تا الان دوتا آلبوم بوده . اسماشون و اینکه چه سالی ساخته شدن ؟
عماد آرام : خب من دوتا آلبوم داشتم به اسم تنها و گمشده . آلبوم اول به اسم گمشده بود که این آلبومو به صورت پراکنده و هرکدومشو من یه سالی خونده بودم . بعد این تک ترکهارو جمع آوری کردیم و بصورت آلبوم پخشش کردیم .
خدارو شکر بین مردم خوب جواب داد و خیلی به من انرژی دادن . باعث شد که من آلبوم دومم رو شروع کنم به کار کردن . به اسم آلبوم تنها که آهنگشم همین اسمو داشت و کلیپم شدو از شبکه های ماهواره ای هم پخش شد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بجز این دوتا آلبوم ، تک آهنگم داشتی ؟
عماد آرام : تک آهنگ دوتا کار داشتم بعد از این آلبوم داشتم که یه دونه با شروین رادفر عزیز داشتم به اسم خیلی میخوامت و یه کار دیگه هم داشتم با علی کیانی نازنین داشتم به اسم بیا بغلم که از کار کردن با این دو دوست نازنین خیلی راضی ام .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : آهنگ بیا بغلم کاور شدست ؟ اصلیشو شنیدم خارجی بود که ریتمش کمی فرق میکرد . درسته ؟
عماد آرام : بله . دقیقا . این آهنگو علی کیانی عزیز زحمتشو کشید که خیلی زیبا ریمیکس کرد . من چند روز پیش توو یه مصاحبه گفتم علی کیانی توپ رو از جلوی دروازه خودمون بردو بردو رسید جلوی دروازه ی حریف ، من اونجا وایساده بوده ، پاس داد به من گفت حالا بزن توو گل . تمام زحمتش به پای علی بود و من فقط در آخر بودم . همین و من به علی تبریک میگم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : ما هم از طرف موزیک نما به آقای علی کیانی عزیز تبریک میگیم بخاطر اینکار بسیار زیبا .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : الان آلبوم یا آهنگ جدیدی در دست اقدام داری ؟
عماد آرام : بله . این قضیه توو خون ماست . اگه کار نکنیم نمیشه . حتما باید کار کنیم در زمینه موسیقی . کار جدیدی تک ترک هست با سامان عباسی و یکیش با علی کیانی و احتمالا یکیش هم با شروین رادفر عزیز .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : پیشنهاد برای بازی چطور ؟ گفتی سینمارو کنار گذاشتی . دیگه پیشنهادی نداشتی ؟
عماد آرام : دوتا کار تئاتر بود که شهرستان بودن و من بخاطر مسائل شخصی تهران بودم ، واقعا وقت نشد و نتونستم برم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : با توجه به اینکه خودت نوازنده ، آهنگساز و شاعرم هستی ( بجز کار خوانندگی ) توو کدوم یکی از کارای خودت با آهنگسازو تنظیم کننده و ترانه سرای دیگه ای همکاری داشتی ؟
عماد آرام : من کار کردن با آهنگسازها و نوازندها و شاعرارو دوست دارم . این نیست که چون خودم اکثر کارامو انجام میدم دیگه با کسی کار نکنم . مثلا من با خانم شیدا شفیعی ، خانم ترانه مکرم ، آقای سیامک خسروانی ، آقای محمد اسلامی و ... همکاری داشتم . این دوستان شاعرایی بودن که من با افتخار باهاشون همکاری داشتم و حس و کارشون رو دوست داشتم . با آهنگسازهای خوبی هم همکاری داشتم مثل : ارژنگ حقانی ، شاهین خسرو آبادی ، مهدی ابراهیمی ، سامان عباسی ، آرمین نصرتی ، شروین رادفر ، علی کیانی ، رضا صادقی ( تشابه اسمی با رضا صادقی معروف ) که با همه این دوستان کار کردم و بعنوان دوست با این عزیزان همکاری میکنم و خدارو شکر تا الان خوب جواب داده . چون کار دل بوده به دل هم نشسته و خوب جواب داده و امیدوارم تا آخر به همینصورت باشه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بجز اینها با چه خواننده هایی همکاری داشتی ، البته خواننده هارو هم گفتی ، اگه دوستان دیگری هم هستن ، بگی ممنون میشم .
عماد آرام : آره . من با سه تا خواننده بصورت فیت خوندم . که هر کدوم از این بزرگوارا خودشون توی موسیقی حرفی برای گفتن دارن و واقعا منت سر من گذاشتن و اومدنو با من خوندن . افتخاریه برای من . دوستانی مثل ناصر صدر عزیز ، امین فیاض عزیز و حسین کاری عزیز که ماشااله حسین خودش دوتا آلبوم مجاز داره و عضو رسمی و یکی از بهترین خواننده های صدا و سیماست .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : آلبوم و آةنگ لاست ( گمشده ) اسمش بر گرفته از فیلم معروف لاست هستش ؟
عماد آرام : آره . به نوعی شیطونی بود . اسم آلبوم من گمشده بود از اول . بعد که سریال لاست جواب داد خیلی و همه داشتن می دیدن ، ما اومدیم با سامان عباسی به این نتیجه رسیدیم که حالا اسم آلبوم گمشده هست بیایم اسم خارجیش رو استفاده کنیم که یه شیطونی هم کرده باشیم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : تعداد ویدئو کلیپهایی که تا الان داشتی چندتا بودن و اسماشون و از چه شبکه هایی پخش شدنو کلا یه توضیحی در موردشون بده ؟
عماد آرام : من سه تا موزیک ویدئو داشتم ، اولیش آهنگ گلمی که کارگردانش مهدی افشار بود و از شبکه های ایران موزیک و پی دی اف و ... پخش شد . موزیک ویدئو دومم آهنگ قدو بالا بود که با ناصر صدر عزیز خوندم ، کارگردانش خدا رحمتش کنه حامد باباخانی بود که بعدش ایشون فوت شدن . من در مورد حامد که صحبت میکنم اعصابم میریزه بهم چون یکی از دوستای خیلی خوب من بود که زود از دستش دادیم . ویدئوی سوم آهنگ تنها بود که از شبکه پی ام سی و ایران موزیک و ... پخش شد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : فکر میکنی کدوم یکی از آهنگات مخاطب بیشتری داشته ؟
عماد آرام : مخاطب منو با یک کار نمیشناسه . نمیدونم . آهنگی نیست که تا بگی عماد آرام همه سریع یاد فلان آهنگ بی افتن . کسانی که منو میشناسن هر کدومشون شاید با یه آهنگی بشناسن منو ولی من نمیدونم کدوم کار خوب بوده یا بد یا کدوم کار مخاطبش بیشتر بوده یا کمتر .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : به نظرت با کدوم یکی از آهنگات به مردم معرفی شدی ؟
عماد آرام : واقعا نمیدونم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : خودت کدوم یکی از آهنگاتو از همه بیشتر دوست داری ؟
عماد آرام : سؤالت خیلی سخته . مثل این می مونه که به پدر و مادری بگی کدومیکی از بچه هاتو از همه یبشتر دوست داری . نمیدونم . من همه آهنگامو دوست دارم . حالا بعضیاشو مردم دوست دارن یا دوست ندارن ولی من همه آهنگامو دوست دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : نوازنده چه سازهایی هستی و کدوم ساز رو بیشترعلاقه و تسلط داری بهش ؟
عماد آرام : من کیبورد میزنم ، پیانو و ترومپت . کیبورد و پیانو رو خودم یاد گرفتم . ترومپت رو زمانی که رفتیم خدمت سربازی ، ( با خنده ) به زور یادمون دادن .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : میونت با مجوز چطوره ؟ سعی کردی برای کارات مجوز بگیری ؟
عماد آرام : آره . اوایل کارم قرار بود مجوزی کار کنیم ، اولین کارمو که فرستادم ارشاد واسه مجوز وقتی رد شد انگار خورد توو ذوقم . دیگه اصلا نرفتم دنبالش . اون اولینو آخرین کاری بود که فرستادم واسه مجوز که رد شد که دیگه مجوزی کار نکردم . اما هیچوقت پامو از خطهای قرمز جلوتر نذاشتم . همیشه در چارچوب کار کردم و همیشه شعرای خوب انتخاب کردم . همیشه سعی کردم آهنگها ، آهنگهای خوبی باشه . هیچوقت از خط قرمزهای ارشاد پامو اون ورتر نذاشتم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : کدوم آهنگ بود که میخواستی براش مجوز بگیری ؟
عماد آرام : آهنگ گلمی بود که بعدش کلیپش کردم و پخش شد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : فعالیتت در عرصه موسیقی با توجه به اینکه مجوزم نداری و نمیگیری ، فکر میکنی بهت پیشنهادی بشه برای بازیگری ؟
عماد آرام : آخه الان دیگه مهم نیست . چون الان فعالیتم موسیقی هست و به بازیگری دیگه فکر نمیکنم . اگرم پیشنهادی بشه برای بازی قبول میکنم به شرط اینکه خودشون دنبال کارم باشن و اگه اتفاق خاصی بی افته مسئولیتش به عهده ی من نباشه . البته من هیچوقت از خط قرمزهای قانون پامو اون ورتر نذاشتم . چون دوست ندارم . همیشه رعایت کردم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توی مهمانی و کنسرتها و ... برنامه ای داشتی برای اجرا ؟
عماد آرام : چهارتا کنسرت خیریه داشتم . دوتاش توو تالار امام ، بیمارستان امام خمینی . یه کنسرت توو سالن عباسپور دانشگاه علم و صنعت . یکی دیگه هم بود که اسمشو یادم نمیاد ولی چهارتا کنسرت مجاز خیریه بود دیگه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عماد آرام اهل ورزش و فوتبال هست یا نه ؟
عماد آرام : من خیلی زیاد اسکیت بازی میکنم و پینگ پنگ . فوتبالی نیستم ولی تیم استقلالو خیلی دوست دارم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بهترین و بدترین روز زندگیت کی بوده ؟
عماد آرام : اجازه بدین بدترینشو نگم . اما بهترین روز زندگیم آشناییم با علی کیانی بود . علی کیانی یه اتفاق بود تووی زندگی من . بعضی دوستیها دوستیه اما برای من یه اتفاق بود . من علی رو خیلی دوستش دارم و بهترین اتفاق زندگیم فکر میکنم آشناییم با علی کیانی بود .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : بزرگترین آرزوت از بچگیت تا الان ؟
عماد آرام : من از دروغ خیلی بدم میاد و شما هم یه سؤالی پرسیدی که باید راستشو بگم . والا من معروفیت و مشهور بودنو خیلی دوست دارم . اما محبوب بودنو از اون دوتا بیشتر دوست دارم . حالا نمیدونم تا چه حد موفق و محبوب بودم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : غیر از موسیقی و بازیگری ، فعالیت دیگه یا شغل دیگه ای هم داری ؟
عماد آرام : هر چیزی که هنر باشه من بهش علاقه دارم . شغل دیگه ای ندارم . من کارم موسیقیه ، خوانندگیه و زندگیمم از همین راه میگذره .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توی زندگیت چیزی بوده که خواسته باشی ، اما بهش نرسیده باش ؟
عماد آرام : نه . من تا حالا هر چیزی که خواستم بهش رسیدم . خدارو شکر . تا حالا چیزی نشده که از خدا بخوامو بهم نداده باشه . اگر ایمان داشته باشم به کارم حتما خدا کمکم میکنه . فقط میتونم بگم شکر . همین .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : خواننده و بازیگر مورد علاقت ؟
عماد آرام : از بازیگرا آقای پرویز پرستویی اسطورست . آقای رضا کیانیان ، آقای عزت اله انتظامی و ... خیلیها هستن . نمیشه دونه دونه نام برد . خواننده ها هم به همین شکل واقعا سخته خیلیها هستن که من کاراشونو دوست دارم . نمیتونم تک تک نام ببرم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : تا حالا شده آهنگی رو گوش بدی و بگی ای کاش اینکار مال من بود ؟
عماد آرام : اوووووووه . تا دلت بخواد . خیلی زیادن . مثلا کار یاسر محمودی آهنگ دارم حست میکنم . یاسر از دوستای خیلی خوب منه و بهشم گفتم که یاسر من یه روزی اینکارو ازت میدزدم ( به شوخی ) خودشم میدونه که من اینکارو میکنم . حالا یا خودش این آهنگو میده که منم بخونم یا اینکه خودم دست به کار میشم .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : توی ماشین چی گوش میدی ؟
عماد آرام : بستگی به حسم داره . اگه توو ترافیک باشم سعی میکنم آهنگی رو گوش بدم که آرومم کنه . اگرم که توو اتوبان باشم یه آهنگ شاد .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : یه آهنگ به انتخاب خودت برامون لایو بخون ؟
عماد آرام : ( با خنده ) باز منو گذاشتی توو عمل انجام شده ها ! ( عماد قطعه ای رو بصورت لایو اجرا کرد )
سروش ( موزیک نما دات نت ) : من چندتا کلمه یا اسم میگم ، توو یه جمله هر چیزی که توو اولین لحظه به ذهنت می رسه رو بگو ؟
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عماد آرام
عماد آرام : ( با کمی سکوت و سپس خنده ) حداقل با چیز دیگه ای شروع میکردی . عماد آرام = سردرگم
سروش ( موزیک نما دات نت ) : شادمهر عقیلی ؟
عماد آرام : پدیده . شادمهر عقیلی یه پدیدست .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : عشق ؟
عماد آرام : زیبا
سروش ( موزیک نما دات نت ) : لاست ؟
عماد آرام : جنجالی
سروش ( موزیک نما دات نت ) : قهوه تلخ ؟
عماد آرام : نگاه نمیکنم
سروش ( موزیک نما دات نت ) : ناصر حجازی ؟
عماد آرام : اسطوره
سروش ( موزیک نما دات نت ) : و موزیک نما دات نت ؟
عماد آرام : موفق باشید ان شا اله
سروش ( موزیک نما دات نت ) : و صحبت پایانی ؟
عماد آرام : من خیلی دوست داشتم بگم توو این مصاحبه ، یک سری از آدما هستن که باعث میشن که شما با من تماس بگیرید و مصاحبه کنید . یه سریا هستن که کمک میکنن تا بتونی اوج بگیری و مطرح بشی . من جا داره از کسایی تشکر کنم که کمکم کردن ، حمایتم کردن ، برام آهنگ ساختن ، بهم شعر دادن ، برام تنظیم کردن ، از همشون تشکر میکنم .
و دوستان گلی که خیلی خوب ساپورتم کردن توو اینترنت ، فیس بوک ، چه به ایمیلایی که به شبکه ها زدن . واقعا از همه ، از همه ممنونم بابت همه لطفهایی که به من داشتین
و در آخر اینکه : هیچوقت یادتون نره که یه روز غروب همه چی درست میشه .
سروش ( موزیک نما دات نت ) : سپاس از عماد عزیز . به اتفاق عماد آرام از وبسایت موزیک نما دات نت ، با شما خداحافظی میکنیم و تا مصاحبه بعدی همه شمارو به خدای بزرگ میسپاریم . خدانگهدار .
* مسئولیت کل مصاحبه های ثبت شده اختصاصی و بخشهای اختصاصی دیگر در وبسایت رسمی موزیک نما دات نت با میباشد .
* تمامی محتویات با رعایت و مطابق با حقوق کپی رایت و بطور اختصاصی در انحصار میباشد . کپی بدون ذکر منبع و یا سوء استفاده از آنها به هر نحو ، پیگرد قانونی خواهد داشت .
- ثبت شده در پایگاه ساماندهی رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
موزیک نما دات نت - رسانه ای برای ایرانیان © ( شعبه دیگری ندارد ! ) |