موزیک نما دات نت - رسانه ای برای ایرانیان
    ارتباط از طريق ياهو با حمید محمدی فر مدیر و مسئول : حمید محمدی فر                 

MusicNama.Net موزيك نما دات نت - حامی هنرمندان ، رسانه اي براي ايرانيان: تالار گفتمان

موزیک نما دات نت MusicNama.Net - نمايش موضوعات - استفاده از vBulletin برای فروم
 سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجو    ليست كاربران   گروههاي كاربري    مشخصات   ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي   ورود به سيستم
استفاده از vBulletin برای فروم

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع    موزیک نما دات نت MusicNama.Net صفحه اول انجمن -> انتقادات و پیشنهادات

نويسنده پيغام

Mohammad

وضعيت: آفلاين
14 بهمن ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 34800
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: جمعه، 14 بهمن ماه ، 1390 23:13:30    موضوع مطلب: استفاده از vBulletin برای فروم پاسخ همراه با اعلان

سلام

من از طریق صفحه فیس بوک مهسا نوی با این سایت اشنا شدم و یک پیشنهادی دارم .

به نظر من برای سایتی که میخواد متفاوت باشه انجمن ساز phpbb مناسب نیست . پیشنهاد میکنم از سیستم vBulletin استفاده کنید . از نظر امکانات و قدرت عالیه .

من در زمینه vBulletin تخصص دارم ( اگر تعریف از خود نباشه ) و میتونم تو مسائل فنی کمکتون کنم .

البته نکته ای هم هست : برای نمایش اخرین ارسالی های انجمن در سایت اصلی باید این سیستم با سیستم nuke ست بشه! که این مورد از عهده من خارج هست . ولی درمورد مسائل دیگه ( نصب و راه اندازی، برنامه های جانبی، تغییرات مورد نیاز و ... ) این انجمن ساز در خدمتم

موفق باشید .

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از Mohammad تشکر کرده اند HAMID
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

موزیک نما دات نت MusicNama.Net صفحه اول انجمن -> انتقادات و پیشنهادات

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت